Integritetspolicy

Game Lounge Malta (”oss”, ”vi” eller ”vår”) driver webbplatsen www.betting.com (nedan kallad ”tjänsten”).

På den här sidan finns information om våra policyer gällande insamling, användning och utlämnande av personuppgifter när du använder vår tjänst och de val du har förknippat med dessa data.

Vi använder dina uppgifter för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten godkänner du insamlingen och användningen av information enligt denna policy. Såvida inget annat definieras i denna sekretesspolicy ska de termer som används i denna sekretesspolicy ha samma innebörd som i våra regler och villkor som är tillgängliga på www.betting.com

By reading This Policy You understand and acknowledge that Your personal data may be processed in the manner set out in this policy. If You do not agree with the terms of this Privacy Policy please do not use the Website or otherwise provide Us with Your Personal Data.

Any references in this Policy to “Game Lounge”, “Us”, “We” or “Our” relate to the DataController, namely, Game Lounge Limited, a Maltese company bearing registration number C 53144 and having its registered address at Level 5, Spinola Park, Triq Mikiel Ang.Borg, St Julians, SPK 1000, Malta and which is the owner of the website https://www.betting.com

All processing of Personal Data performed by Game Lounge as envisaged in this Privacy Policy shall be carried out in line with:

- Dina dataskyddsrättigheter enligt allmänna dataskyddsförordningen (GDPR)

- Om du bor inom europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) har du vissa dataskyddsrättigheter. Game Lounge Malta har som mål att vidta rimliga åtgärder för att låta dig korrigera, ändra, ta bort eller begränsa användningen av dina personuppgifter.

The DPA and the GDPR shall hereafter be collectively referred to as the “Data Protection Laws”.

Game Lounge determines the means and purposes of the processing of Personal Data and therefore acts as the “Data Controller” in terms of the applicable Data Protection Laws.

Definitioner

Personuppgiftsansvarig

För ändamål som rör denna sekretesspolicy är vi personuppgiftsansvariga för dina personuppgifter.

Personuppgiftsbiträden (eller tjänsteleverantörer)

Personuppgiftsbiträde (eller tjänsteleverantör) innebär alla fysiska eller juridiska personer som behandlar uppgifterna på den personuppgiftsansvariges uppdrag.

Dina datas säkerhet är viktig för oss, men kom ihåg att ingen metod för överföring via internet eller elektronisk lagring är 100 procent säker. Även om vi strävar efter att använda kommersiellt godkända metoder för att skydda dina personuppgifter kan vi inte garantera att de är helt säkra.

Personuppgifter innebär data om en levande individ som kan identifieras med hjälp av dessa data (eller med hjälp av dessa data och annan information som antingen finns i vår ägo eller som troligtvis kommer att hamna i vår ägo).

Security

Game Lounge stores Your Personal Data digitally on encrypted hard drives.

Personal Data Protection

Personal Data held by Us is protected using the highest industry standard security processes and systems. Our commitment to protect personal data is not merely through quality and high standards but also through the best and most efficient application of the law. We are bound to only process personal data if such processing is based on a genuine and legitimate reason to do so on the basis of one of the legal grounds established in the GDPR.

Processing on the basis of our legitimatem interests

A legitimate interest exists when We have a business or commercial reason upon which personal data will be processed. In such a case We undertake to protect any and all of Your personal data and the manner in which such data is processed and to ensure that such processing would not be unfair to You or Your interest. If and when We decide to process Your personal data on the basis of legitimate interest, We will inform You of such, what said legitimate interest are and provide a process whereby You will be able to raise any questions and/or objections which You way have in relation to such processing. It is important to note that Game Lounge is not obliged to stop processing if the grounds for processing over-ride Your right to object.

Processing on the basis of your consent

Consent is not the only ground we may be permitted or obliged to rely on to process Your personal data. We will only process personal data on the basis of Your consent where we cannot or otherwise choose not to rely on any ulterior legal ground (such as compliance witha legal obligation or legitimate interest). Where we process Your personal data on the basis of Your consent, you shall have the right to withdraw your consent at any time and in the same manner as it had been previously provided by Yourself. In the case that You exercise Your right to withdraw consent, we would then determine whether we are able (or obliged) to process Your personal data on the basis of any other legal ground other than consent. If this is the case We will notify You accordingly. Any such withdrawal of Your consent will not invalidate any processing operations carried out prior to You having withdrawn Your consent.

Processing on the basis of consent

For the avoidance of all doubt, We would like to point out that in those limited cases where We cannot or choose not to rely on another legal ground (for example, Our legitimate interests), We will process Your Personal Data on the basis of Your consent.

In those cases where We process on the basis of Your consent (which We will never presume but which We shall have obtained in a clear and manifest manner from You), YOU HAVE THE RIGHT TO WITHDRAW YOUR CONSENT AT ANY TIME and this, in the same manner as You shall have provided it to Us.

Should You exercise Your right to withdraw Your consent at any time (by writing to Us at the physical or email address below), We will determine whether at that stage an alternative legal basis exists for processing Your Personal Data (for example, on the basis of a legal obligation to which We are subject) where We would be legally authorised (or even obliged) to process Your Personal Data without needing Your consent and if so, notify You accordingly.

When We ask for such Personal Data, You may always decline, however should You decline to provide Us with necessary data that We require to provide requested services, We may not necessarily be able to provide You with such services (especially if consent is the only legal ground that is available to Us).

Just to clarify, consent is not the only ground that permits Us to process Your Personal Data. In the last preceding section above We pointed out the various grounds that We rely on when processing Your Personal Data for specific purposes.

Cookies

When You visit Our Site, We collect certain categories of Personal Data automatically through the use of cookies and similar technologies. For more detailed information including what cookies are and how and why We process such data in this manner (including the difference between essential and non-essential cookies) please read Our detailed but easy-to-read Cookie Policy at https://www.betting.com/cookie-policy.

• Service

We may be required to use and retain personal information for; loss prevention; and to protect Our rights, privacy, safety, or property, or those of other persons in accordance with Our legitimate interests.

Användningsdata

Användningsdata är data som samlas in automatiskt och som antingen genererats av användning av tjänsten eller från själva tjänsteinfrastrukturen (till exempel varaktigheten för ett besök på en sida).

Authorised disclosures of personal data to third parties

Cookies är små filer som sparas på din enhet (dator eller mobil enhet).

Sharing of personal data with other categories of recipients

Vi kan använda tjänster från olika tjänsteleverantörer för att behandla dina uppgifter mer effektivt.

Internet communications

Registrerad person är en levande individ som använder vår tjänst och som personuppgifterna handlar om.

Accuracy of personal data

Vi samlar in flera olika typer av information för olika ändamål för att tillhandahålla dig vår tjänst och förbättra den.

Links to third party sites

När du använder vår tjänst kan vi be dig tillhandahålls oss viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig (”personuppgifter). Personligt identifierbar information kan innefatta, men är inte begränsat till:

Transfer Of Data Outside Of The EEA

• E-postadress

Data subject rights

• Cookies och användningsdata

Registrerad person (eller användare)

Vi kan använda dina personuppgifter för att kontakta dig med nyhetsbrev, marknadsföring eller annan information som kan vara av intresse för dig. Du kan tacka nej till att ta emot delar av eller all denna kommunikation från oss genom att följa länken eller instruktionerna i e-post från oss.

- För att tillhandahålla och upprätthålla vår tjänst

- För att meddelande om ändringar i vår tjänst

- För att låta dig använda interaktiva funktioner som ingår i vår tjänst, när du väljer att göra det

- För att tillhandahålla kundsupport

- För att samla in analyser eller värdefull information, så att vi kan förbättra vår tjänst

- För att övervaka användningen av vår tjänst

- För att upptäcka, förhindra och åtgärda tekniska fel

- För att tillhandahålla dig nyheter, specialerbjudanden och allmän information om andra produkter, tjänster och evenemang som vi erbjuder som liknar de som du redan köpt eller frågat om, såvida du inte har tackat nej till att ta emot sådan information

Typer av data som samlas in

Vi kan även samla in information om hur tjänsten används (”användningsdata”) Dessa användningsdata kan innefatta information såsom din datorn IP-adress, typ av webbläsare, webbläsarversion, de sidor av vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, tiden du spenderat på dessa sidor, unika enhetsidentifierare och andra diagnostikdata.

Right of erasure (the “right to be forgotten”)

Vi använder cookies och liknande spårningsteknik för att följa aktiviteten på vår tjänst och vi kan spara viss information.

- Game Lounge Malta sparar dina personuppgifter endast så länge som är nödvändigt för de ändamål som anges i denna sekretesspolicy. Vi sparar och använder dina personuppgifter i den utsträckning det är nödvändigt för att fullgöra våra rättsliga skyldigheter (till exempel om vi måste spara dina uppgifter för att uppfylla tillämpliga lagar), lösa tvister och genomdriva våra avtal och policyer.

- Vi måste upprätta ett avtal med dig

- Du har gett oss tillåtelse att göra det

- Behandlingen ligger i vårt berättigade intresse och väger tyngre än dina rättigheter

- För ändamål som rör betalningshantering

- För att uppfylla lagen

Användning av data

Cookies är filer med en liten mängd data som kan innehålla en anonym unik identifierare. Cookies skickas till din webbläsare från en webbsida och sparas på din enhet. Annan spårningsteknik används också, till exempel spårpixlar, taggar och skript för att samla in och följa information och för att förbättra och analysera vår tjänst.

- Game Lounge Malta sparar även användningsdata för interna analysändamål. Användningsdata sparar vanligtvis en kortare tid, förutom när dessa data används för att stärka säkerheten eller förbättra funktionaliteten för vår tjänst, eller om vi är juridiskt skyldiga att spara dessa data under längre tid.

- Din information, inklusive personuppgifter, kan överföras till – och sparas på – datorer som befinner sig utanför din delstat, provins, land eller annat myndighetsområde där dataskyddslagarna kan skilja sig från dem i ditt myndighetsområde.

- Om du befinner dig utanför Storbritannien och väljer att tillhandahålla oss information ska du vara medveten om att vi överför data, inklusive personuppgifter, till Storbritannien och behandlar dem där.

- Ditt godkännande av denna sekretesspolicy följt av ditt inlämnande av sådan information utgör ditt godkännande av sådan överföring.

Game Lounge Malta vidtar alla rimligt nödvändiga åtgärder för att säkerställa att dina uppgifter hanteras på ett säkert sätt och enligt denna sekretesspolicy. Ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till någon organisation eller land såvida inte det finns tillräckliga kontroller, inklusive säkerheten för dina data och andra personuppgifter.

- Affärstransaktion

- Game Lounge Malta är involverad i en sammanslagning, ett uppköp eller en försäljning av tillgångar kan dina personuppgifter komma att överföras. Vi underrättar dig innan din personuppgifter överförs och börjar omfattas av en annan sekretesspolicy.

- Utlämnande av information för brottsbekämpning

- Under vissa omständigheter kan Game Lounge Malta behöva lämna ut dina personuppgifter om så krävs enligt lag eller som svar på en giltig begäran från myndigheterna (t.ex. en domstol eller en myndighet).

Utlämning av data

Personuppgifter

- Du kan instruera din webbläsare att neka alla cookies eller att indikera när en cookie skickas. Om du inte accepterar alla cookies kan du kanske inte använda vissa delar av vår tjänst.

- Vi använder sessionscookies för att tillhandahålla vår tjänst.

Spårning och cookiesdata

Vi använder inställningscookies för att komma ihåg dina inställningar.

Överföring av data

Vi använder säkerhetscookies för säkerhetsändamål.

- Vi använder platscookies för att spara din webbläsares fysiska plats, vilket gör det möjligt för oss att visa information och innehåll anpassat för dig.

- Game Lounge Malta använder de insamlade uppgifterna för olika ändamål:

Game Lounge Malta kan lämna ut dina personuppgifter i god tro om att den åtgärden är nödvändig för att:

För att uppfylla en rättslig förpliktelse

För att skydda och försvara Game Lounge Malta:s rättigheter eller egendom

För att förhindra eller utreda eventuella felaktigheter i samband med tjänsten

För att skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten

För att skydda mot rättsligt ansvar

Company information

Datasäkerhet